fbpx

Welcome to Château des Thermes van Chaudfontaine

over de thermale baden

Het Château des Thermes, een buitengewone locatie waar welzijn en lekker tafelen hand in hand gaan. Laat u verwennen in een rustige omgeving terwijl u geniet van de weldaden van het thermale water. Een prestigieus kader om de batterijen weer op te laden. Een verblijf in Château des Thermes te Chaudfontaine, om er even echt tussenuit te zijn!

Logeer in een van onze 45 comfortabele,  gezellige kamers of laat u verleiden door een van onze majestueuze suites. Beleef een uniek moment in een elegante, authentieke omgeving en geniet van onze savoir-faire.

Chateau des Thermes
Chateau des Thermes

Les séjours à la une

Chateau des Thermes

Thermaal buitenbad van 34 °C met hydrojetinstallatie // Binnenzwembad met thermaal water // Jacuzzi //  // 2 hamams // 4 saunas // voetbad // Infrarood cabine // Zoutcabine // Ijsfontein // Caldarium // Ontspanningsruimtes // Zentuin //

Badjas, badhanddoek en slippers worden ter beschikking gesteld.

 

De thermen zijn geopend van 9 tot 20 uur, de verzorgingen vinden plaats tussen 10 en 18 uur. De toegang tot de thermen (zonder verzorgingen) is enkel mogelijk van maandag tot vrijdag uitgezonderd feestdagen en schoolvakanties. Reservering is noodzakelijk.

Tijdens weekenden, feestdagen en schoolvakanties is een minimum van 90€ aan verzorgingen vereist bovenop de inkom tot de thermen.

Om een cadeaubon aan te kopen of een reservatie te maken zijn wij 24/24 uur open. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 04/367.80.67

De toegang tot de thermen is niet toegestaan voor kinderen onder 13 jaar. Badkleding is verplicht.

Accès aux thermes(60€)
0