Welkom bij Château des Thermes van Chaudfontaine

Bied een ontspannend moment aan

over de thermale baden

Het Château des Thermes, een buitengewone locatie waar welzijn en gastronomisch tafelen hand in hand gaan. Laat u verwennen in een rustige omgeving terwijl u geniet van de weldaden van het thermale water. Een prestigieus kader om de batterijen weer op te laden. Een verblijf in Château des Thermes te Chaudfontaine, om er even echt tussenuit te zijn!

Logeer in een van onze 45 comfortabele,  gezellige kamers of laat u verleiden door een van onze majestueuze suites. Beleef een uniek moment in een elegante, authentieke omgeving en geniet van onze savoir-faire.

Chateau des Thermes
Chateau des Thermes

Les séjours à la une

Les séjours à la une

Verblijf “Châtelain”

Ontdek ik
Chateau des Thermes

Thermaal buitenbad van 32 °C met hydrojetinstallatie // Binnenzwembad met thermaal water // Jacuzzi //  // 3 hammam // 4 saunas // voetbad // Infrarood cabine // Zoutcabine // Ijsfontein // Caldarium // Ontspanningsruimtes // Zentuin //

Badjas, badhanddoek en slippers worden ter beschikking gesteld.

 

De thermen zijn geopend van 9 tot 20 uur, de verzorgingen vinden plaats tussen 10 en 18 uur. De toegang tot de thermen is enkel mogelijk in combinatie met een verzorgingsprogramma, dit van maandag tot vrijdag uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen. Reservering is noodzakelijk.

Tijdens weekenden, feestdagen en schoolvakanties is een minimum van 1 overnachting in ons hotel vereist.

 

Om een cadeaubon aan te kopen of een reservatie te maken zijn wij 24/24 uur open. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 04/367.80.67

De toegang tot de thermen is niet toegestaan voor kinderen onder 13 jaar.

Badkleding is verplicht.

Accès aux thermes(60€)
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop