fbpx
+32(0)4 367 80 67

Le chateau des Thermes

(0)

VIP

Onze vip ruimte bestaat uit 4 luxueuze duocabines voor behandelingen. U kunt rekenen op een onthaal en service van topklasse. Toegang tot voorbehouden ruimtes: kleedkamers, ontspanningsruimte en terras met jacuzzi en zicht op het zwembad.

Het VIP gedeelte  is voorbehouden voor onze klanten die in één van onze suites verblijven. De behandelingen uit ons VIP programma worden uitgevoerd in de luxueuze duocabines.

Uw VIP behandelingsprogramma kan ter plaatse worden samengesteld na diagnose en analyse van uw wensen door onze specialiste.

Cosmétique instrumentale

+ soin visage renovateur m ceutic (Accès aux thermes non inclus)

Hernieuwde huid

Deze medisch geïnspireerde cosmeticabehandeling richt zich op personen met huidproblemen die niet te behandelen zijn met traditionele cosmetica. Uw onvolkomenheden en onregelmatigheden worden verzorgd om een stralende en jeugdige huidkwaliteit te herwinnen. (1u)

Ook bijzonder geschikt voor diegenen die een mooie, egale teint willen verkrijgen…

110,00 Ajouter au panier Ajouter au panier + accès au thermes (60€)
+ Soin de micro dermabrasion (Accès aux thermes non inclus)

Een echt herstellende huidverzorging. Per sessie of als een kuur, het resultaat is direct zichtbaar. Geschikt voor de onzuivere of ruwe huid met grote poriën maar ook voor pigmentvlekken, oppervlakkige littekens, verouderingstekenen, fijne lijntjes en rimpels. Mogelijk als kuur van 6 behandelingen.

85,00 Ajouter au panier Ajouter au panier + accès au thermes (60€)
+ Mésothérapie (Accès aux thermes non inclus)
85,00 Ajouter au panier Ajouter au panier + accès au thermes (60€)
+ i beauty- soin activateur jeunesse 45 min (Accès aux thermes non inclus)

Geïnspireerd door medische en esthetische technieken om veroudering tegen te gaan, vormt deze behandeling een effectief middel om tekenen van veroudering te bestrijden. De huid wordt gelift, het gelaat verstevigd en geremodelleerd vanaf de eerste sessie.

75,00 Ajouter au panier Ajouter au panier + accès au thermes (60€)
+ i beauty soin visage renovateur purete (Accès aux thermes non inclus)

Deze expresverzorging is de oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een diepe uitgebalanceerde reiniging. Mee-eters verdwijnen, de huid is gezonder, helderder en vrijgemaakt van onzuiverheden voor een herstelde schoonheid.

75,00 Ajouter au panier Ajouter au panier + accès au thermes (60€)
+ I Beauty – soin correcteur hydratation (Accès aux thermes non inclus)

Als ideale aanvuling vvor de droge vermoeide en doffe huid, laat deze behandleing de natuurlijke vochtbalans herleven met overvloedige remineraliserende en verjongende ingreediënten. De huid is fris, helder en intens gehydrateerd vanaf de eerste sessie.

75,00 Ajouter au panier Ajouter au panier + accès au thermes (60€)

Haut de page
0