fbpx
+32(0)4 367 80 67

Le chateau des Thermes

(0)

Réservez en ligne

Welkom in Château des Thermes

Wij beschikken over 56**** kamers waaronder :

45 Comfort kamers // 6 juniors suites // 4 Imperial Suites //  1 Suite de Liège

De kamerprijs is inclusief ontbijt en toegang tot ons kuuroord

In onze streek is het heerlijk wandelen. Aarzel niet om de verschillende infobladen op deze website te raadplegen. In het Hauster-park kunt u een joggingparcours van +/- 3km volgen in een aangename omgeving.

Prijzen per kamer zijn inclusief toegang tot het kuuroord (4 sauna’s, thermaal buitenbad van 34°C, binnenzwembad met thermaal water, hamans, ontspanningsruimtes, zentuin).

De kamers zijn beschikbaar ten laatste om 15 u. Vanaf 9u op de dag van aankomst tot 20u op de dag van vertrek heeft u toegang tot het kuuroord, er staan kleedkamers en een bagageruimte tot uw beschikking.

Wij verzoeken u om uw kamer om 11 u te verlaten op de dag van uw vertrek.

Openingsuren Thermaal Center: Alle dagen van 9u tot 20u.

Onze kamers en suites

Prijzen per kamer inclusief toegang tot het kuuroord

( 4 sauna’s, thermaal buitenbad van 32°C, binnenzwembad met thermaal water, 2 hamams, 2 bubbelbaden , ontspanningsruimtes, zentuin, muziekaal bad, koude cabine, caldarium, voetbad, zout cabine)

De kamers zijn beschikbaar ten laatste om 15 u. Vanaf 9u op de dag van aankomst tot 20u op de dag van vertrek heeft u toegang tot het kuuroord, er staan kleedkamers en een bagageruimte tot uw beschikking.

Wij verzoeken u om uw kamer om 11 u te verlaten op de dag van uw vertrek.

Openingsuren Thermaal Center : Alle dagen vanaf 9u tot 20u.

Restaurant
het ontbijt

Ontdek ons gevarieerd en evenwichtig ontbijtbuffet in badjas of stadskledij, zoals u wenst, elke dag tussen 7uur en 10u00.

Het ontbijt is steeds inbegrepen in de kamerprijs.

Room service wordt aangeboden tegen een supplement van  7 euro’s.

Restaurant
de lunch

Wij bieden u een uitgebreid lunchbuffet aan, een breed gamma van verse producten die met grote zorg door onze chef werden uitgekozen: dagsoep, verscheidene koude en warme schotels, dessertbuffet…

Geniet van dit uitzonderlijke buffet en ontdek een andere dimensie van welzijn.

De lunch wordt geserveerd in onze lounge bar tussen 12u en 14u. Het juiste tijdstip zal gedefinieerd worden op uw aankomstdag naargelang de door u gereserveerde verzorgingen doorheen de dag. Als het weer het toelaat heeft u de mogelijkheid om op ons terras te genieten van uw lunch.

Deze formule wordt u aangeboden voor een prijs van 30€ per persoon en is enkel mogelijk voor de klanten van het kuuroord.

 

Winkelwagen (30€)

Restaurant
Het avondmaal

Combineer welzijn en gastronomie!

Ons restaurant verwelkomt u in een prestigieus kader.

Geniet van de beste lokale producten uitgekozen door onze chef en laat u verrassen door zijn creatieve en inventieve keuken. Een festival van specialiteiten, een mix van smaken en verfijning.

Wij bieden u ons 3-gangen menu aan voor 45€ per persoon of ons 5-gangen menu voor 65€ per persoon. Andere formules zijn mogelijk op aanvraag. Toegang is gereserveerd voor onze hotelklanten.

We vragen u het avondmaal op voorhand te reserveren.
Ter plaatse kunnen wij u de beschikbaarheid niet garanderen.

Boek een tafel
0