fbpx
+32(0)4 367 80 67

Le chateau des Thermes

(0)

Toegang tot de thermen van Chaudfontaine

Het Château des Thermes, een buitengewone locatie waar welzijn en lekker tafelen hand in hand gaan. Laat u verwennen in een rustige omgeving en geniet van de weldaden van het thermale water. Een prestigieus, sfeervol  kader om te ontspannen en de batterijen weer op te laden. Een verblijf in Château des Thermes te Chaudfontaine, om er even echt tussenuit te zijn.

Logeer in een van onze 45 comfortabele en gezellige kamers, of laat u verleiden door een van onze majestueuze suites.

Beleef een uniek moment in een elegante omgeving vol authenticiteit, klasse, verfijning en savoir-faire.

 

Het Château des Thermes, een buitengewone locatie waar welzijn en lekker tafelen hand in hand gaan. Laat u verwennen in een rustige omgeving terwijl u geniet van de weldaden van het thermale water. Een prestigieus, sfeervol kader om te ontspannen en de batterijen weer op te laden. Een verblijf in Château des Thermes te Chaudfontaine, om er even echt tussenuit te zijn.

De thermen bestaan uit:

Thermaal buitenbad van 34 °C met hydrojetinstallatie // Binnenzwembad met thermaal water // Jacuzzi // muziekaal bad // 2 hammams // 4 saunas // voetbad // Infrarood cabine // Zoutcabine // Ijsfontein // Caldarium // Ontspanningsruimtes // Zentuin // Badjas, badhanddoek en slippers worden ter beschikking gesteld

De thermen zijn open van 9 tot 20 uur. Gedurende de weekends, feestdagen en schoolvakanties is de toegang enkel mogelijk met een minimum van 90€ aan verzorgingen bovenop de toegangsprijs van 60€ per persoon.

reservering is noodzakelijk

Voor een cadeaubon of reservering is onze receptie 24/24 uur beschikbaar op het nummer 04/367.80.67

Het schoonheidsinstituut/-boetiek is open van 10 tot 18 uur.

De toegang tot de thermen is niet toegestaan voor kinderen onder 13 jaar. Badkleding is verplicht.

Toegang tot de thermen (60€)
0