fbpx
+32(0)4 367 80 67

Le chateau des Thermes

(0)
Bied een ontspannend moment aan

Maak optimaal gebruik van ons spacentrum

Château des Thermes

Over de spa

Het Château des Thermes, een buitengewone locatie waar welzijn en lekker tafelen hand in hand gaan. Laat u verwennen in een rustige omgeving terwijl u geniet van de weldaden van het thermale water. Een prestigieus kader om de batterijen weer op te laden. Een verblijf in het Château des Thermes te Chaudfontaine om er even echt tussenuit te zijn.

In onze streek is het heerlijk wandelen. Aarzel niet om de verschillende infobladen op deze website te raadplegen. In het Hauster-park kunt u een joggingparcours van +/- 3km volgen in een aangename omgeving.

DE THERMEN BESTAAN UIT

Thermaal buitenbad van 34 °C met hydrojetinstallatie // Binnenzwembad met thermaal water // Jacuzzi // muziekaal bad // 2 hamams // 4 saunas // voetbad //Infraroodcabine // Zoutcabine // Ijsfontein // Caldarium // Ontspanningsruimes // Zentuin //

Badjas, badhanddoek en slippers worden ter beschikking gesteld.

toegang tot de thermen

De thermen zijn geopend van 9 tot 20 uur, de verzorgingen vinden plaats tussen 10 en 18 uur. De toegang tot de thermen (zonder verzorgingen) is enkel mogelijk van maandag tot vrijdag uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen. Reservering is noodzakelijk.

Tijdens weekenden, feestdagen en schoolvakanties is een minimum van 90€ aan verzorgingen vereist bovenop de inkom tot de thermen 

Om een cadeaubon aan te kopen of een reservatie te maken zijn wij 24/24 uur open. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 04/367.80.67 

De toegang tot de thermen is niet toegestaan voor kinderen onder 13 jaar. Badkleding is verplicht.

LUNCH

In ons loungerestaurant met zicht op het zwembad bieden wij, tussen 12 en 14u, een  lunchbuffet aan om uw welzijnsdag te vervolledigen. Een breed gamma van verse producten die met grote zorg door onze Chef werden uitgekozen : dagsoep, verscheidene koude en warme schotels, dessertbuffet, …

Geniet van dit uitzonderlijke buffet en ontdek een andere dimensie van het welzijn. Als het weer het toelaat heeft u de mogelijkheid om op ons terras te genieten van uw lunch.

Deze formule wordt u aangeboden voor de prijs van 30€ per persoon. Onze restaurants zijn enkel toegankelijk voor de klanten van ons kuuroord.

Lunch
Lunch au Chateau des Thermes
Lunch au Chateau des Thermes
Lunch au Chateau des Thermes

Voor meer informatie over onze restaurants,

contacteer ons team

Soirée champagne
Soirée champagne
Soirée champagne
Soirée champagne

Met onze formule ‘Soirée Champagne’ heeft u ’s avonds van 16.30 tot 20.00u toegang tot de Spa. Daarna kan u genieten van een heerlijk drie-gangen menu met een glas champagne als aperitief.

Dit is elke dag mogelijk behalve op zaterdag, reservering is noodzakelijk op het nummer 04/367.80.67.

ontdek de formule Arrangement coquin

Wil je een moment van ontspanning voor twee in een luxe suite, maar kun je niet wegkomen voor de nacht? Boek ons ​​ondeugende arrangement voor een delicaat moment als koppel:

// 3 uur in onze Suite de Liège met jacuzzi en hangbed op het terras
// Fles champagne met zoetigheden
// Toegang tot de thermen, gebruik van badjassen, handdoeken en slippers
// Massageolie (50 ml)

0