fbpx
+32(0)4 367 80 67

Le chateau des Thermes

(0)
Bied een ontspannend moment aan

Seminarie

Buiten het verhuren van verschillende vergaderzalen,schenk de Chateau des Thermes in Chaudfontaine u een gepersonaliseerde service in een buitengewoon dekor.

Voor alle recepties,seminars,zaken evenementen,enz geniet u van een perfecte ontvangst,een eventueel hulp voor het meer administratief gedeelte en een luisterende personeel,in het kort al het nodige voor gelijk welke evenement te organiseren met een bepaalde standing.

Verschillende terrassen leunen aan elke vergaderzalen om,als het weer het toelaat,van een leuke “buitenbreak” te genieten,om zo u gesprekken verder te zetten in een gezellig en gezonde sfeer.

Kies een klasse en betrouwbare partner om u bedrijfsevenementen te organiseren.Dit soort “samenzijn” is dikwijls verrijkend voor het verder zetten van een gezonde leven in u professionele activiteiten.

La Nanesse La Gretry La Tchantchès La Prince-Évêques Le Secrétariat

La nanesse

12
12
20

Gebied: 30m2

La Gretry

20
30
40

Gebied: 55m2

La Tchantchès

24
40
50

Gebied: 74m2

La Prince-Évêques

40
60
120

Gebied: 143m2

Le Secrétariat

Gebied: 11m2

Catering

Voor de lunch bieden we de volgende formules aan volgens het seizoen en de seizoensproducten: koude schotel van de Chef// Buffet met belegde broodjes// Lunchbuffet (soep, diverse koude en warme schotels, kaas en dessertbuffet)// 3-gangenmenu (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert)

DINER

Menu met 3,4,5 of 6 gangen// Smakencarrousel// Buffet met belegde broodjes aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een aangepast aanbod. Onze chef zal met aan uw vraag voldoen.

Onze Formules

Wij beschikken over 56**** kamers waaronder :

45 Comfort kamers // 6 juniors suites // 4 Imperial Suites // DE SUITE VAN LUIK

De prijs omvat ontbijt en toegang tot ons kuuroord

In onze streek is het heerlijk wandelen. Aarzel niet om de verschillende infobladen op deze website te raadplegen. In het Hauster-park kunt u een joggingparcours van +/- 3km volgen in een aangename omgeving.

VERGADERING 1 DAG

Verwelkoming met koffie // Huur van de zaal // lunch met buffet n drankenforfait (2 glazen wijn, plat of bruisend water naar wens, koffie en zoete lekkernijen)

Tarief vanaf 10 personen: 78 euro/persoon

SEMINAR MET OVERNACHTING

Huur van de zaal voor een dag // Twee koffiepauzes// Lunch met buffet en drankenforfait (2 glazen wijn, plat of bruisend water naar wens, koffie en zoete lekkernijen) // 3-gangenmenu met drankenforfait (3 glazen wijn, plat of bruisend water naar wens, koffie en zoete lekkernijen) // Overnachting in een single comfortkamer // Toegang tot onze thermale ruimte

Tarief: 280 euro/persoon/nacht (dit tarief is elke dag geldig, behalve bij overnachting op zaterdag).

Wilt u een zakelijk seminar organiseren? we hebben de ideale oplossing!

Onze formulas
0