Bied een ontspannend moment aan

Seminarie

Buiten het verhuren van verschillende vergaderzalen, biedt het Chateau des Thermes in Chaudfontaine u een gepersonaliseerde service in een buitengewoon decor aan.

Voor alle recepties, seminaries, zaken evenementen enz. geniet u van een perfecte ontvangst, eventueel bijstand voor het administratieve gedeelte en behulpzaam personeel, in het kort al het nodige om eender welk evenement met een bepaalde standing te organiseren.

Elke vergaderzaal beschikt over zijn eigen terras om, als het weer het toelaat, van een leuke “buitenbreak” te genieten. Zo kan u uw gesprekken verder zetten in een gezellige en gezonde sfeer.

Kies een klassevolle en betrouwbare partner om uw bedrijfsevenementen te organiseren. Dit soort “bijeenkomsten” zijn dikwijls verrijkend voor de verderzetting van uw professionele activiteiten.

Purple Bleu Red Green Secretariaat

Purple

12
12
20

Oppervlakte: 30m2

Bleu

20
30
40

Oppervlakte: 55m2

Red

24
40
50

Oppervlakte: 74m2

Green

40
60
120

Oppervlakte: 143m2

Het Secretariaat

Oppervlakte: 11m2

Catering

Voor de lunch bieden we de volgende formule met verse producten naargelang het seizoen aan: koude schotel van de Chef// Buffet met belegde broodjes// Lunchbuffet (soep, diverse koude en warme schotels, kaas en dessertbuffet)// 3-gangenmenu (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert)

DINER

Menu met 3 ,4, 5 of 6 gangen// Smakencarrousel// Buffet met belegde broodjes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een aangepast aanbod. Onze chef zal met een gepast voorstel aan uw vraag voldoen.

Onze Formules

Wij beschikken over 56**** kamers waaronder :

45 Comfort kamers // 6 juniors suites // 4 Imperial Suites // 1 Suite de Liège

De prijs omvat ontbijt en toegang tot ons kuuroord

In onze streek is het heerlijk om te wandelen. Aarzel niet om de verschillende infobladen op deze website te raadplegen. In het Hauster-park kunt u een joggingparcours van +/- 3km volgen in een aangename omgeving.

VERGADERING 1 DAG

Verwelkoming met koffie // Huur van de zaal // lunch met buffet en drankenforfait (2 glazen wijn, plat of bruisend water naar wens, koffie en zoete lekkernijen)

Prijs op aanvraag

SEMINARIE MET OVERNACHTING

Huur van de zaal voor een dag // Twee koffiepauzes// Lunch met buffet en drankenforfait (2 glazen wijn, plat of bruisend water naar wens, koffie en zoete lekkernijen) // 3-gangenmenu met drankenforfait (3 glazen wijn, plat of bruisend water naar wens, koffie en zoete lekkernijen) // Overnachting in een single comfortkamer // Toegang tot onze thermen

Prijs op aanvraag (elke dag mogelijk, behalve op zaterdag).

Wilt u een zakelijk seminarie organiseren? Wij hebben de ideale oplossing voor u!

Onze formulas
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop