Bied een ontspannend moment aan

Organiseer je een teambuilding?

Voor uw teambuilding stellen wij verschillende activiteiten voor in een idyllische omgeving
Bijna al deze activiteiten kunnen binnen onze vestiging worden uitgevoerd.

Lees aandachtig de verschillende beschrijvingen hieronder. Ons team staat ter beschikking
om al uw vragen te beantwoorden.

Naast een (of meerdere) activiteit(en) van uw keuze, heeft u toegang tot onze spa:

3 sauna’s // 3 stoomcabines // buitenbad (32 °) met hydrojets // Binnenzwembad met thermaal water // voetbad // zoutcabine // Caldarium // Infraroodcabine // Jacuzzi // Zen-tuin en ontspanningsruimtes. wij stellen badjas, handdoek en pantoffels ter beschikking.

In het etablissement Rond het kasteel In dweil

ONDERZOEK EN SPEURWERK … MOORD OP HET KASTEEL

Na een receptie wordt gravin Castelus de Thermus vermoord en beroofd van haar juwelen aangetroffen. Elk team is zowel verdachte als speurder en moet zoveel mogelijk bewijsmateriaal verzamelen om deze zorgwekkende zaak op te lossen.

Raadsels-Pistoolschieten-Teken en win- Kaarten samenstellen-Degustatie-Teamspel-…

Deze activiteit kan plaatsvinden op onze locatie

 

Ontdek de website

EEN BIJZONDER VERHAAL… OM OP TE STAPPEN

Net zoals in het bekende gezelschapsspel “Stap op” moeten de deelnemers aan dit avontuur zich verplaatsen om proeven af te leggen. Verkeerslichten, pech door gebrek aan brandstof of een lekke band, het wordt een lange weg… Pitstop-Alcoholbril-Elektrisch skateboard-Rijbewijs-Segway-Geheugenspel-… Deze activiteit kan plaatsvinden op onze locatie

Ontdek de website

EEN TAFEL…KOOKWEDSTRIJD

Doel nr 1: de authentieke keuken van de “chef kok” vinden. Doel nr 2: een origineel gerecht bereiden samen met alle deelnemers. Onder begeleiding van onze chef kok met een passie voor de verfijnde keuken zal de groep onderverdeeld in vijf groepjes een 5-gangenmenu bereiden. Hapjes en aperitief// Gebakken noedels met 5 kruiden // Kip met kokosmelk en geparfumeerde rijst// Paella met zeevruchten // Mikado-pannenkoeken. Deze activiteit kan plaatsvinden vanuit onze locatie

Ontdek de website

Quizz

Vraag-en antwoordspel geïnspireerd op het bekende spel “Trivial Pursuit” met aangename muziek. Deze formule is ideaal tussen de gerechten van een maaltijd met meerdere gangen. Deze activiteit kan plaats vinden op onze locatie.

Ontdek de website

GA OP ONDERZOEK, ZOEK EN VIND DE JUISTE WEG…

Na een uitgebreide briefing door onze expert ter zake zal de technologie van het Global Positioning System (gps) geen geheimen meer hebben voor u en uw team. U kunt met een gerust gemoed de platgetreden paden verlaten op zoek naar uw “Waypoints”. Gps-tocht-Quiz-Nadenken-Tips-Kennis van de technologie. Deze Activiteit begint op onze locatie en laat u de stad Luik ontdekken (u maakt gebruik van het openbaar vervoer tijdens het spel)

Ontdek de website

Op zoek naar een teambuildingactiviteit?
Wij hebben de perfecte oplossing!

Ontdekken
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop